wegańska tortilla z kapustą kiszoną
Tortilla z kapustą kiszoną
Prep Time
20 mins
Cook Time
10 mins
Total Time
20 mins
 

Składniki:

2 płaty tortilli

pół awokado

marchew

pół puszki białej fasoli

2 łyżki kapusty kiszonej

100 g fasolki szparagowej

2 garście ulubionej sałaty

kilka kropel tabasco

2 łyżeczki oleju sezamowego 

Przygotowanie:

Awokado pokrój w plasterki, marchew zetrzyj na tarce. Białą fasolę opłucz na sitku i rozgnieć widelcem. Zieloną fasolkę ugotuj do miękkości i pozostaw w całości. Na płacie tortilli rozsmaruj olej i rozgniecioną białą fasolę. Następnie rozłóż awokado, marchew, kapustę kiszoną, sałatę i ugotowaną fasolkę. Całość możesz skropić tabasco. Zwiń.

Course: lunch
Servings: 2
Author: Martyna

Copyright © 2018. All rights reserved by Życie w rytmie slow.